Weboldal – webáruház készítés

Miben állunk szolgálatára?

 • Weboldalak készítése, átalakítása, optimalizálása.
 • Webtárhely szolgáltatás, domain név regisztráció ügyintézése.
 • Webáruházak készítése, feltöltése, üzemeltetése.
 • Bannerek és egyéb vizuális elemek készítése.
 • Designe tervezés.

Teljes körű weboldal építés, fejlesztés, valamint webáruházak készítése, feltöltése és karbantartása

Weboldalak készítésével, fejlesztésével, tanácsadással is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Legyen szó egy meglévő oldal fejlesztéséről, vagy átalakításáról, akár egy teljesen új felületet szeretne, munkatársaink a rendelkezésére állnak. Szolgáltatásaink keretében segítünk Önnek, hogy olyan weboldala lehessen, mely a tulajdonosának dolgozik.

 Miért fontos a jelenlét a világhálón?

Ma már azon cégek, akik nem rendelkeznek saját felülettel, elérhetőséggel az interneten, nagy hátrányba kerülnek. A leendő ügyfelek számára fontos, hogy információkat gyűjtsön, körbenézzen, egyszóval érdeklődjön, mielőtt vásárol, vagy igénybe vesz szolgáltatásokat. Ehhez napjaink embereinek meghatározó többsége az internetet használja. Az információs sztráda rohamos fejlődésének köszönhetően ma már nem feltétlen kell elmennünk egy-egy áruházba, ha valamit vásárolni szeretnénk, vagy nem kell a bankban sorba állni. Amennyiben azt szeretné, hogy cégét megtalálják leendő ügyfelei, akkor elengedhetetlen, hogy az interneten megtalálható legyen.

 Mindegy hogy milyen felülettel rendelkezünk az interneten?

Természetesen nem. Egy szép, és látványos weboldal képes lehet nagy reklámértéket képviselni, de önmagában ez sem elég. Nem mindegy, hogy egy cég, vagy magánszemély mit mutat meg önmagából a világ felé.  Fontos, hogy a külső minősége összhangban legyen a mondandó súlyával. Ez pedig csak minőségi és egyedi megjelenéssel lehetséges.  Azonban önmagában hiába tetszetős egy oldal, ha struktúrája nehezen, vagy egyáltalán nem használható. Éppen ezért fontos az is, hogy az oldalunk felhasználó barát legyen. Azon könnyen tájékozódjon leendő ügyfelünk.

Elegendő tehát a szép és átlátható oldal?

Ha egy oldal szép és könnyen használható, attól még nem talál rá az érdeklődő. A leendő ügyfelek minden esetben körbe érdeklődnek, mielőtt vásárolnának. Azonban ha nem talál ránk, nem tőlünk fog vásárolni, vagy nem a mi szolgáltatásunkat veszi igénybe, hanem azon versenytársak kerülnek előnybe, akiknek az oldalai jobb helyen állnak a különböző keresők találati mutatóiban. Az előrébb kerüléshez pedig az oldal optimalizálása szükséges. Ez olyan folyamat, mely hozzásegít bennünket ahhoz, hogy bizonyos kulcsszavakra történő kereséskor a keresőn keresztül mihamarabb a mi oldalunkon találja magát leendő ügyfelünk.

Miért pont ránk van szüksége?

Nekünk a legfontosabb, hogy az Önnek, vagy cégének készített oldal simuljon az arculathoz, mégis kiemelkedő legyen. Mindenben megfeleljen az Ön elvárásainak és funkcionálisan is képes legyen hatékonyan megvalósítani azt, amiért létre hoztuk. Mi az egyediségben és a letisztult megoldásokban hiszünk. Munkatársaink számára nem ér véget a munka az elkészült oldal átadásával. Minden általunk átadott munkát figyelemmel kísérünk, és segítünk ügyfeleinknek az oldal hatékony használatában. Kiegészítő szolgáltatásunk között a webmester opció is választható, mely biztosítja az Ön webfelületének stabil működését. Mindezt pedig alacsony áron.

Szolgáltatásunk tartalma:

 • Domain név és tárhely ügyintézés.
 • Weboldal stílusának és struktúrájának kialakítása az egyedi igények alapján.
 • Kiegészítő szolgáltatások:Tartalommal történő feltöltés.
 • Banner készítés.
 • Flash készítés.
 • Oldal optimalizálás.
 • Webáruház telepítés, akár teljes szolgáltatással.

Mi segítünk, hogy vállalkozása, vagy családi oldala új lendületet nyerjen. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, hagyjon üzenetet a „Kapcsolat” menüponton keresztül, és munkatársunk 24 órán belül felkeresi Önt. Vázolja fel igényeit és kérjen árajánlatot. Meglátja: a minőség nem feltétlenül kell, hogy magas költséggel járjon.